© Menda Sburi

Acesta nu e un blog cu tematică, sau cu fir călăuzitor, sau cu lampă-n noapte, sau cu far în ceață, sau cu vreo luminiță la capăt de tunel.

Acesta e un blog pentru mine. Self absorbed, self serving, self sufficient, self sustained. Good for climate change. And grief.

Voi sunteți musafiri. Vă omenesc (cică). Ușa e deschisă, vă primesc, dar comportați-vă în consecință, descălțați-vă de bocanci la intrare, plimbați-vă fără zarvă prin odăi, priviți, chiar și critic, tablourile, cercetați în voie obiectele la vedere, citiți, în treacăt, cu capul plecat într-o parte, cotorul cărților din bibilotecă, din când în când puteți chiar să-mi spuneți câte ceva, dacă găsiți de cuviință. Depinde de zi, poate vă și răspund.

Dar nu uitați, zise ea cu un deget ridicat profetic în sus, e casa mea și cuvântul meu. Nu știți ce simt și de ce scriu, deci nu vă dați evaluativ cu părerea despre motivațiile mele, convingerile mele, alegerile mele, ideile mele, oricât de inepte v-ar părea. Nu fac polemică, nu vreau să conving pe nimeni de nimic, nu mă interesează indignările altora. Doar ale mele.

Ca musafiri, aveți doar două opțiuni. Strict două opțiuni. Enjoy it or leave it. Ambele-mi sunt de folos. De aceea, vă mulțumesc.

And remember, this is NOT a democracy! It is my home, I paid for it. Seriously.

Text și imagine, niciunele nu pot fi preluate fără acordul meu scris.

*Imaginile sunt din diverse surse, mai exact: ori cu copyright din arhiva personală, ori royalty free images de pe pixabay, ori tot royalty free de pe graphicsfairy. Dată fiind variația între surse personale și cele publice, recomand strict, pentru claritate, să nu fie preluate fără acordul meu scris.

Pentru contact folosiți: menda.sburi@gmail.com

Use with care.

: )

*Cu excepția imaginilor din texte participante la concursul de marketing pitch idea (superblog2019), imagini puse la cererea juriului și preluate din sursele furnizate de ei.

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s